Politică

PNL Vrancea sta in sediul PLD

Mihai Boicu
9 dec 2006 640 vizualizări
Liderul liberal Nini Sapunaru a declarat ieri ca sustinatorii platformei Stolojan-Stoica nu vor fi dati afara din PNL, iar acestia sint liberi sa plece atunci la PLD atunci cind se va infiinta

"Eu nu am crezut ca se poate intimpla asa ceva cu un partid aflat la putere", a spus presedintele PNL Vrancea. Deputatul a salutat deciza luata de conducerea partidului de a organiza un congres extraordinar pe 13 ianuarie, la care sa fie aleasa prin vot nominal o noua conducere. Sapunaru a spus ca premierul Calin Popescu Tariceanu nu trebuie schimbat din functie deoarece anul viitor "avem un buget senzational". "Atunci cind domnul Tariceanu va fi sub cota PNL atunci va avea o mare problema in partid", a mai spus Nini Sapunaru. PNL Vrancea isi are sediul in spatiul fundatiei "Viitorul Vrancei", unde presedinte este avocatul Marcel Soare, unul dintre "platformisti". Sapunaru a spus insa ca organizatia isi va pastra acest sediul atita timp "cit va exista PNL" pentru ca si el va face parte din comitetul de conducere al organizatiei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.