Politică

Vom colabora cu PLD

Mihai Boicu
9 dec 2006 672 vizualizări
Jan Vraciu, presedintele PD Vrancea, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va colabora cu "platformistii" din viitorul Partid Liberal Democrat

"Datoria si primul nostru interes este de a pastra electoratul Aliantei. Avind in vedere ca in PLD sint oamenii care au construit alaturi de noi Alianta D. A., cu care am fost in campania electorala, care au priza la electorat, atunci vom colabora cu PLD", a declarat senatorul democrat. Vraciu spune ca PLD va avea o scor bun in sondaje deoarece este format din persoane in care electoratul are incredere. Pe de alta parte, liderul liberal Nini Sapunaru crede ca PLD va fuziona cu democratii, potrivit teoriei ca acest partid este opera din umbra a presedintelui Traian Basescu. "Deocamdata, procentele obtinute de o alianta PD-PLD sint mai mici decit PD-PNL. Cred ca PLD va fuziona cu PD si PD va ramine in alianta cu PNL", a declarat Sapunaru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.