Politică

Juniorii liberali ramin fara lider

Sebastian Oancea
29 mar 2005 790 vizualizări
Tinererii liberali au ramas fara lider.

Tinererii liberali au ramas fara lider. Potrivit noului regulament de organizare a organizatiilor de tineret, nu mai pot fi membri cei cu virsta peste 30 de ani. In acest sens, presedintele PNL Tineret Vrancea, consilierul judetean Dragos Mircea nu mai poate ocupa acest post. "Voi mai fi presedinte pina la alegerile viitoare, care vor avea loc, probabil, la sfirsitul acestei veri", a declarat Dragos Mircea. Acesta nu a dorit sa ne spuna daca tinteste la o functie in cadrul organizatiei de seniori. Decizia reducerii virstei pentru a fi membru la oraganizatiile de tineret a fost adoptata dupa modelul olandez, la Congresul Tineretului PNL care a avut loc simbata. Tinerii liberali se gindesc deja la sefia organizatiei, astfel ca unii dintre ei si-au anuntat disponibilitatea de a candida. Unul dintre acestia este Tudorel Trofin, presedintele organizatiei PNL Tineret Focsani, sustinut de consilierul judetean Paul Ciubotaru. "Nici eu nu am dreptul sa mai candidez la sefia PNL Tineret, pentru ca am optat sa fiu membru in Biroul Permanent National. Il voi sustine insa pe Tudorel Trofin, care, din punctul meu de vedere, este cel mai indicat sa preia friiele organizatiei, pentru ca are experienta, are 28 de ani si poate efectua un mandat plin", a declarat Paul Ciubotaru. La rindul sau, Tudorel Trofin, deocamdata singurul care si-a anuntat candidatura, spune ca spera ca pina in vara sa fie organizate alegerile interne la organizatia juniorilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.