Politică

Convenţie de cooperare între Băleşti şi Saint-Leonard de Noblat din Franţa

Iulia Crețu
24 nov 2013 2835 vizualizări
Sărbătoare mare în acest sfarşit de săptămană în comuna Băleşti. Localitatea a parafat convenţia de cooperare cu Saint-Leonard de Noblat, din Franţa, în prezenţa primarilor celor două localităţi, dar şi a deputaţilor liberali de Vrancea

Acordul de înfrăţire a fost semnat după ce localităţile au legat prietenie încă din 1989. “Părţile sunt de acord prin prezenta convenţie de cooperare de a favoriza dialogul între cele două culturi şi de a reuni toţi actorii din teritoriile respective (primării, servicii, parteneri asociativi, cetăţeni) cu scopul de a pune în practică o abordare comună de dezvoltare durabilă. Domenii de cooperare: din această perspectivă, părţile sunt de acord să pună în aplicare, în limita competenţelor respective, acţiuni de cooperare pentru domeniile următoare: - mediu, mai ales al apei, salubritate şi toate acţiunile de comunicare în legătură cu acestea, aplicand Legea 2006-1537 din 7 decembrie 2006; - favorizarea schimburilor constante dintre locuitori şi mai ales a tinerilor din cele două comune; - schimburi culturale”, se arată în convenţia de cooperare semnată de primarul Stancu Bălescu din Băleşti şi Christine Riffaud, primăriţa din Saint-Leonard de Noblat, Franţa. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
ton, acum 3803 zile, 8 ore, 8 minute, 5 secunde
Tigaeru e 'poponar'????????????????????.....pfffffffffffffff......in poza arata de parca e Pacala :|
abc, acum 3803 zile, 10 ore, 57 minute, 43 secunde
TIGAERU parca a venit de la stadion...mahmur si cu esarfa de poponar!Pariez ca i-a explicat in lb.franceza doamnei din Saint-Leonard intentiile sale cu privire la Primarie...(in buzunar are citeste integral
abc, acum 3803 zile, 11 ore, 6 minute, 15 secunde
TIGAERU parca a venit la stadion,mahmur si cu esarfa de poponar !Pariez ca in buzunar are zarurile cu care se joaca(ies primar...nu ies primar)
stroe vasilica, acum 3803 zile, 14 ore, 1 minut, 55 secunde
M_ATI LASAT PAFFF!!!!! adicatelea OPRRRRsan nu face parte??? cel mai indreptatit sa apara in poza,ca traducator,vorbitor de limba GAGALICA?????????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.