Politică

CL Mărăşeşti îi scuteşte de taxe pe volutarii Serviciului de Urgenţă

Mihai Boicu
22 nov 2013 966 vizualizări
Voluntarii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mărăşeşti vor fi scutiţi de plata impozitului pe autoturisme sau locuinţe, potrivit unei hotărari adoptate de Consiliul Local la ultima şedinţă.

“Este vorba de oameni pe care îi chemi de acasă atunci cand e nevoie de ei la ora 1.00, ora 2.00 noaptea. Sunt în jur de 15 persoane, care vor beneficia de scutiri de taxe fie pentru maşină, fie pentru locuinţă. Sumele nu sunt mari, de 50 – 60 lei, cel mult 100 de lei pe an. Un om nu se trezeşte degeaba la 2.00 noaptea şi atunci ne-am gandit să îi stimulăm cu ceva. Am dat asemenea hotărari în fiecare an, pentru că se mai schimbă voluntarii, pentru că sunt persoane care nu vor să fie trezite noaptea pentru intervenţii pentru o scutire de 50 de lei pe an”, a declarat primarul Valerică Chitic. Proiectul de hotărare a fost votat în unanimitate de consilieri. Cum în anii precedenţi, Prefectura a dat aviz de legalitate scutirii de impozite pentru voluntari, este de aşteptat ca şi acum să se întample acelaşi lucru. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
eon, acum 3778 zile, 6 ore, 57 minute, 4 secunde
De cand voluntariat=recompensat (in bani) ?! Tradare, tradare, dar sa stim si noi ... :)
ionutaluichitic, acum 3778 zile, 7 ore, 32 minute, 52 secunde
Cum te exprimi faci parte din liga lui chitic .De unde sa stii de voluntariat .Tu nu puteai sa treci clasa .Mila si compasiune pentru cei ca tine .Dumnezeu sa te aiba in paza .
ionut, acum 3778 zile, 10 ore, 36 minute
Bai prostane, oamenii aia fac voluntariat, dar asta nu înseamnă ca primăria nu-i poate recompensa pentru activitatea pe care o depun in sprijinul comunitatii.
Ionut, acum 3778 zile, 18 ore, 4 minute, 44 secunde
Bai primar agramat, nu ai citit HCL ? Publica lista sa vedem voluntarii... scutiti de impozit pe masina de 2000 ron plus impozitul pe casa.... daca esti voluntar primesti o diploma, ii multumesti citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.