Educație

2VIDEO!!!Balul economiştilor: Pilotul şi stewardesa, zbor deasupra cerului

Aurelian Ivan
15 nov 2013 4427 vizualizări
Elevii de la Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu” şi-au ales “starurile”, cel mai frumos pilot şi cea mai frumoasă stewardesă u şi liceenii de la “Edmond Nicolau” şi-au ales aseară cei mai frumoşi boboci

Aseară, în sala Balada, cei mai frumoşi şi talentaţi boboci de la Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu” din Focşani s-au întrecut pentru titlul de Miss şi Mister. Tema balului a fost “Sky is the limit” iar cele opt perechi înscrise în concurs au trebuit să îşi arate talentul şi inteligenţa în faţa unei săli tumultoase. Aplauzele şi uralele de susţinere pentru unul sau altul din concurenţi transformau sala într-un adevărat stadion. Imperfecţiunile programului pregătit de elevi au adus deliciul, stangăcia unora din concurenţi a starnit rasete, iar cei care au reuşit să impresioneze au făcut sala să trepideze. Printre scenete de teatru şi dansuri care mai de care mai elaborate, frumoşii care defilau pe scenă reuşeasu să smulgă ropote de aplauze. S-au acordat premii de participare, speciale şi bineînţeles marele premiu Miss şi Mister în variantele celor de la Economic, cel mai frumos pilot şi cea mai frumoasă stewardesă. Înainte de a fi anunţate “starurile” serii, au fost aduşi pe scenă organizatorii, cei care au contribuit la pregătirea balului bobocilor economişti. Din pricina emoţiilor inerente unei asemenea competiţii, caţiva au izbucnit în plans cand sala a început să aplaude. Următorul moment a fost cel mai aşteptat al serii, şi anume anunţarea caştigătorilor. Cel mai popular dintre piloţi a fost desemnat elevul Ionuţ Ionescu, iar titlul de cea mai populară stewardesă i-a revenit Monicăi Mocanu. Cel mai elegant pilot a fost numit Lucian Tănase, iar cea mai elegantă stewardesă Maria Murgu. Nici nu a fost anunţat bine noul Mister, că prietenii lui Simone Ghinea au şi sărit pe scenă pentru a-l îmbrăţişa. Aşadar, elevii Colegiului Economic” Mihail Kogălniceanu” i-au ales pe Adina Pruteanu şi Simone Ghinea Miss şi Mister Boboc 2013. (Aurelian IVAN)
 

Bal cu ...”aşteptare” la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”

Elena Sîntion şi Ionuţ- Mădălin Tudose, Miss şi Mister Boboc de la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”

Şi liceenii Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau” şi-au ales cei mai frumoşi boboci. Nouă perechi s-au întrecut aseară la Casa de Cultură a Sindicatelor “Leopoldina Bălănuţă” în mai multe probe, în încercarea de a dovedi că merită titlurile de Miss şi Mister Boboc 2013. Ţinuta de zi, ţinuta de seară, pusă la dispoziţie de Casa de modă Valentina, originalitate, cultură generală şi dans sincron sunt cele cinci probe la care au fost supuşi concurenţii, la finalul cărora juriul a deliberat. Numai că le-a luat „puţin„ membrilor juriului pană să pună în ordine hartiile cu notele acordate caştigătorilor. Mai să se golească sala pană să fie anunţati. La final, titlul de Miss Boboc i-a revenit elevei Elena Sîntion iar Mister Boboc a devenit Ionuţ- Mădălin Tudose. Caştigătorii au primit premii în produse oferite de sponsori. Balul Bobocilor a fost coordonat de profesorul Cătălin Iorga a cărui zi de naştere este astăzi. (M. V.)
Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini de la balurile Bobocilor de la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” şi de la Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu”.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.