Educație

Gesturi obscene în curtea şcolii

Raluca Manolache
15 nov 2013 1543 vizualizări
Eleva a fost avertizată de poliţiştii locali

Gesturi obscene în curtea unui liceu din Focşani. O elevă de la
Colegiul Tehnic « Edmond Nicolau » a fost avertizată de poliţiştii locali, care se află în subordinea Primăriei Focşani, pentru că a avut un comportament indecent faţă de colegi, în curtea unităţii. Aceasta a făcut gesturi obscene în public şi a primit o  sancţiune contravenţională, respectiv un avertisment. Nu numai unităţile de învăţămant sunt monitorizate de poliţiştii locali. Aceştia au aplicat o amendă de 200 lei unui cetăţean pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. «Poliţiştii locali din cadrul Serviciului privind circulaţia pe drumurile publice au avut în vedere prevenirea sau încălcarea normelor rutiere de către pietoni, biciclişti, conducători de mopede, vehicule cu tracţiune animală pe raza municipiului Focşani. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale – avertismente şi amenzi – cu valori cuprinse între 160 lei şi 320 lei, conform prevederilor legale în vigoare privind circulaţia pe drumurile publice. Pe parcursul săptămanii trecute, poliţiştii locali din cadrul Compartimentelor disciplină în construcţii şi afişaj stradal, protecţia mediului, evidenţa persoanei, activitate comercială, au continuat verificările privind respectarea prevederilor legale, conform competenţelor ce le revin. Prin urmare au fost verificate autorizaţiile de construire şi au fost somate persoanele care nu aveau autorizaţii pentru construcţiile efectuate să intre în legalitate », spun poliţiştii locali. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
CITITOR, acum 3813 zile, 7 ore, 14 secunde
Aici este vorba de cei 7 ani de acasa, de buna educatie data de parinti, profesori etc,dar care are scame in singe nai cei face are pielea rea poti sa o jupoi tot degeaba.un alt motiv este depinde din citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.