Educație

Ce filme vedem la Balada în week-end

Ziarul de Vrancea
15 nov 2013 806 vizualizări
Trei filme din tot atatea genuri pot fi vizionate la cinematograful focşănean la finele acestei săptămani. De la ora 15,00, sambătă, 16 noiembrie, şi duminică, 17 noiembrie, cei mici se pot delecta la comedia animată în 3D “Croods”, care prezintă peripeţiile primei familii moderne a lumii pe parcursul călătoriei de-a lungul vieţii

Atunci când peştera - casă este distrusă – împreună cu restul lumii ei – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul familiei. Zguduită de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu şi-a imaginat  vreodată. Două ore mai tarziu iubitorii genului acţiune SF pot viziona filmul “Star Trek în întuneric”, o producţie 2013. Cand echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea şi lăsând lumea într-o situaţie de criză. Iar dacă sunteţi curioşi să aflaţi cum face “Legea străzii” un fost soldat din Forţele Speciale, este momentul potrivit să mergeţi la Balada unde, de la ora 19,00, rulează filmul cu acelaşi nume. “Legea străzii” este un thriller brutal despre un om care crede că este de nemântuit şi care caută să-şi facă singur justiţie, dar găseşte dragostea. Biletele se pun în vanzare începand cu ora 14,00 la preţul de 5 lei pentru oricare dintre filme. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.