Educație

Turul Vrancei Anuala artiştilor plastici vranceni

Ziarul de Vrancea
13 nov 2013 1169 vizualizări
Astăzi, la Galeriile de Artă din Focşani, are loc “Anuala Filialei Uniunii Artiştilor Plastici (UAP) din Vrancea, un eveniment organizat în colaborare cu Centrul Cultural şi Consiliul Judeţean.

În cadrul evenimentului expun artişti plastici membrii ai filialei: Elena Bârhală, Mihai Chiuaru, Laura Dumitru, Ştefan Dumitru, Rodica Gherghinoiu, Liviu Nedelcu, Gabriela Popa, Nicolae Rădvan, Elena Stoiciu, Dany Zărnescu, Mihai Chiuaru sau Gheorghe Zărnescu. Expoziţia va fi vernisată de către criticul de artă Luiza Barcan, de la ora 17.00. “Suntem din generaţii diferite însă temele plastice sunt aceleaşi. Maniera şi stilul ne diferentiază”, ne-a spus Laura Dumitru, unul dintre artiştii care expun, profesor la Liceul de Arte din Focşani.
Cei care vor să-şi clătească ochii cu lucrările artiştilor vranceni sunt invitaţi astăzi la eveniment. (S. V.)

Garoafa: La 14 ani îşi trăieşte viaţa cu un bărbat de 41 de ani

Caz scandalos la Garoafa. Poliţiştii din comună au fost sesizaţi de un cadru didactic despre faptul că minora F. C. S., de 14 ani, din localitate, nu a mai dat pe la şcoală. Aşa s-a aflat că locuieşte de mai mult timp la cu un anume Iulian Florin O., în varstă de 41 ani, din aceeaşi localitate.  Poliţiştii anchetează acum faptul că fata, în perioada septembrie-noiembrie, a întreţinut relaţii sexual cu bărbatul care i-ar putea fi tată. Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu minor. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.