Educație

Răspuns nefavorabil pentru profesoara Vica Mincă

Ziarul de Vrancea
13 nov 2013 2184 vizualizări
Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea i-a dat răspuns nefavorabil profesoarei de educaţiei fizică şi sport Vica Mincă. Aceasta a contestat respingerea dosarului pentru metodişti şi a depus un memoriu la IŞJ prin care solicita să i se motiveze cauzele neprimirii sale în corpul metodiştilor la disciplina educaţie fizică şi sport.

Fosta inspectoare a primit răspunsul care însă nu i-a fost pe plac. “Consiliul Consultativ al disciplinei a considerat că documentul la care s-a făcut referire este unul fraudulos”, ne-a declarat şefa IŞJ, Vasilica Zaharia. Aceasta i-a recomandat atat acesteia, cat şi inspectorului Ionel Ambrozie să “rămană colegi şi să aibă o relaţie corectă”. Actualul inspector de educaţie fizică Ionel Ambrozie a decis respingerea dosarului fostei sale colege de cancelarie pe motiv că aceasta nu poate dovedi că este coautoare la o carte, coperta acesteia fiind depusă la dosar pentru a fi punctată. Ionel Ambrozie i-a verificat dosarul Vicăi Mincă la sange, inspectorul mergand chiar la Bucureşti la editura la care cartea a fost tipărită pentru a se convinge de veridicitatea documentului. Profesoara nu a fost primită în prima fază la interviu, apoi aceasta a refuzat să participe preferand să conteste decizia actualului inspector la şeful acestuia. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
stiu tot, acum 3814 zile, 22 ore, 17 minute, 9 secunde
dar ce cauta spagarul asta la isj?
danb, acum 3815 zile, 11 ore, 53 minute, 6 secunde
Pai mai madam Vasilica daca docomentul e fraudulos inseamna ca s-a facut o frauda, ca de aia e fraudulos, ca altfel n-ar fi. Asa ca daca matele si domnu asta negru-n cerul gurii nu ati anuntat citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.