Educație

Controlul ministerial a ajuns la Liceul Pedagogic

Ziarul de Vrancea
12 nov 2013 1979 vizualizări
Cei doi inspectori din cadrul Corpului de Control al Ministrului Educaţiei au început verificările ieri atat la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea cat şi la Liceul Pedagogic “Spiru Haret”

Dimineaţă, consilierul Silviu Neacşu şi inspectorul Maria Angheluţă au ocupat unul din birourile din IŞJ  apoi au cerut documente referitoare la transferurile şi detaşările care s-au făcut anul acesta la Liceul Pedagogic. Solicitat a fost Compartimentul de Resurse Umane, poate singurul din instituţie care nu aflase pană dimineaţă de controlul ministerial. “Verifică modul în care se fac unele detaşări la Liceul Pedagogic. Deocamdată nu s-au făcut niciun fel de discuţii, probabil dumnealor pun cap la cap unele informaţii. Au luat copii după deciziile IŞJ, copii după adresele pe care Liceul Pedagogic le-a înaintat Inspectoratului, cu referire la mişcarea personalului didactic”, ne-au declarat surse din cadrul IŞJ. Inspectorii Corpului de Control al ministrului Pricopie nu au dorit să discute despre misiunea lor la Focşani, dar s-au arătat surprinşi şi deranjaţi de faptul că se ştia de controlul pe care ei îl întreprind la liceul focşănean. În jurul orei 16,00 consilierul Neacşu şi inspectorul Angheluţă au ajuns la Liceul Pedagogic, unde au luat la puricat documentele şcolare. Cei doi vor rămane în Vrancea pană joi, misiunea lor fiind de a verifica o sesizare a Federaţiei Sindicatelor din Învăţămant “Spiru Haret”. (M. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
dalida, acum 3788 zile, 14 ore, 27 minute, 19 secunde
Acesti sefi cu mentalitati comuniste ar trebui sa dispara !
criticul, acum 3788 zile, 18 ore, 45 minute, 31 secunde
Dar pe Roscan nu o verifica nimeni ...la cutiuta??
cadru didactic, acum 3789 zile, 1 ora, 52 minute, 6 secunde
Ar trebui verificati si noii directori numiti. Gastile pe care si le-au facut prin institutii , comportamentul dictatorial al acestora vizavi de cadrele didactice, pleada de acte la care isi supun citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.