Educație

Concurs de creaţie literară pentru elevii talentaţi

Sorin Tudose
12 nov 2013 1335 vizualizări
Biblioteca Judeţeană organizează a doua ediţie a concursului de creaţie literară “Oana Diana Renea” dedicat elevilor de clasele I-VIII Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea invită micii cititori să devină scriitori şi lansează invitaţia de a participa la cea de a II-a ediţie a Concursului de creaţie literară “Oana Diana Renea”

“Vise de Crăciun” - tema concursului de anul acesta - vine ca o nouă provocare pentru micii scriitori de poezie, din clasele I-VIII, care prin creaţiile lor îşi pot dezvălui sentimente, amintiri sau gânduri legate de sărbătorile de iarnă. Participanţii se pot înscrie în concurs cu cel mult trei poezii, până la data de 10 decembrie iar festivitatea de premiere va avea loc în cadrul evenimentelor dedicate Crăciunului. Organizatorii recomandă şi solicită participanţilor la concurs să trimită lucrări originale, nepublicate. “Le urăm succes tuturor participanţilor şi îi aşteptăm cu lucrări la sediile bibliotecii sau prin poştă la adresa Biblioteca Judeţeană «Duiliu Zamfirescu» Vrancea, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 12, cod 620036, localitatea Focşani, având la expeditor doar menţiunea pentru Concursul de creaţie literară «Oana Diana Renea» ediţia a II-a (numele participantului regăsindu-se în interior pe colţul sigilat al lucrării)”, transmit bibliotecarii vranceni. Mai multe amănunte puteţi găsi în Regulamentul de desfăşurare al Concursului  aflat pe site-ul bibliotecii www.bjvrancea.ro, la adresa de email relatii_publice@bjvrancea.ro sau la telefon 0726245817. La ediţia de anul trecut au fost peste 100 de participanţi ce au fost recompensaţi cu diplome. Competiţia este organizată de Biblioteca Judeţeană, în memoria poetei Oana Diana Renea, autor de cărţi pentru copii, membru al Uniunii Scriitorilor din România, pentru a stimula creaţia literară în rândul copiilor de vârstă şcolară din clasele I-VIII. Concursul se organizează cu acordul şi sprijinul familiei autoarei – profesorii Afrodita şi Victor Renea. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.