Educație

Info-Educaţie Portmoneu găsit de elevi şi predat directorului Şcolii 9

Sorin Tudose
5 nov 2013 1490 vizualizări
Trei băieţi de la clasa a V-a D, de la Şcoala nr. 9 “Ştefan cel Mare” Focşani, au găsit ieri un portmoneu cu ceva bani în el, dar şi cu mai multe documente.

Aceştia nu şi-au însuşit nimic din bunurile găsite, ci au mers la şcoală şi au predat portofelul directorului. “Alexandru Toia, David Baznă, Rareş Uluitu au găsit un portmoneu, undeva în zona cartierului SUD. Este de apreciat că nu au păstrat portofelul pentru ei şi că au venit cu el la şcoală pentru a ne înştiinţa. Tocmai din acest motiv am vrut să fac cunoscut gestul pe care băieţii l-au făcut”, ne-a spus profesorul Marcel Ungureanu, directorul Şcolii 9. Acesta a contactat deja Poliţia în vederea trimiterii portofelului către posesor mai ales că în interior era şi buletinul. (S. T.)


Fructe şi legume pentru copiii defavorizaţi

Pe parcursul săptămanii trecute elevii de la Şcoala Primară Pietroasa – structură a Şcolii Gimnaziale “Ioan Campineanu”, din comuna Campineanca, au fost invitaţi să fie mai buni şi mai darnici, în cadrul campaniei “Săptămana legumelor şi fructelor donate”. Astfel, cei mici au organizat o acţiune de voluntariat pentru ajutorarea copiilor proveniţi  din familii cu posibilităţi materiale reduse, colectand fructe şi legume, apoi donandu-le. Acţiunea face parte din Strategia Naţională de Acţiune Comunitară. Alături de această acţiune s-au desfăşurat şi alte activităţi care încurajează consumul de fructe şi legume în randul copiilor. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Prof. P. Spirescu, acum 3817 zile, 5 ore, 34 minute, 52 secunde
La Liceul "Emil Botta", numai in ultima luna s-au petrecut doua cazuri in care elevii au venit la directiunea scolii cu diverse sume de bani gasite pe trotuarul din fata liceului. Am fost citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.