Educație

Consultanţă profesională oferită de Samsung liceenilor focşăneni

Sorin Tudose
4 nov 2013 1041 vizualizări
Liceenii focşăneni vor vorbi cu reprezentanţii Samsung despre posibilele lor cariere

Compania Samsung Electronics România a dat startul ediţiei de toamnă a caravanei Trends of Tomorrow în Focşani. Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a din cinci licee din oraşul nostru vor descoperi secretele unei cariere într-o lume digitală în proiectul celor de la Samsung de orientare profesională şi susţinere a dezvoltării personale. În cadrul caravanei, tinerii vor participa la „ora Smart” unde vor afla tendinţele actuale de pe piaţa muncii, descoperind importanţa consolidării aptitudinilor digitale, esenţiale pentru o carieră de succes. Săptămâna aceasta - 4 şi 5 noiembrie - caravana Samsung Trends of Tomorrow soseşte în cinci licee şi anume Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza”, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Liceul Economic „Mihail Kogalniceanu” şi Grupul Şcolar de Transporturi. Elevii vor putea descoperi, cu ajutorul specialiştilor Samsung şi eJOBS, implicaţiile pe care tehnologia le va avea asupra carierelor şi domeniilor lor de interes. Astfel, tinerii vor putea raspunde cu succes noilor provocări pe care le vor întâmpina la debutul în carieră.

„Încă de la ediţia din primavară am conturat o perspectivă asupra importanţei aptitudinilor digitale. Prin intermediul acestei caravane ne dorim să le arătăm tinerilor maniera în care tehnologia le va influenţa traseul profesional. Astfel, reprezentanţii generaţiei digitale vor putea afla modul în care toate informaţiile, aflate la un click distanţă, pot avea un impact hotărâtor asupra carierei lor. Prin intermediul acestei etape a campaniei Trends of Tomorrow ne dorim să consolidăm aportul Samsung într-un moment cheie din viaţa tinerilor, de luare a deciziilor privind pregătirea carierei viitoare. În acest mod, caravana Trends of Tomorrow devine o pledoarie pentru aptitudinile digitale care sunt decisive pentru dezvoltarea profesională a tinerilor.”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager Samsung Electronics România. Mai multe amănunte despre caravană găsiţi pe http://www.facebook.com/SamsungTrends. Samsung Electronics Co, Ltd. este un lider mondial în tehnologie cu 270.000 de angajaţi în 79 de ţări, cu vânzări anuale de peste 187,8 miliarde dolari . (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.