Educație

VIDEO!!! Bal pe teme geografice la LPS

Ziarul de Vrancea
1 nov 2013 4582 vizualizări
Balul Bobocilor din acest an al Liceului cu Program Sportiv Focşani a avut loc aseară la Sala Balada, într-o atmosferă deosebită, creată la numerosul public ce şi-a încurajat favoriţii pe parcursul a două ore de spectacol.

Cinci perechi au încercat să demonstreze că merită să caştige titlul de Miss şi Mister Boboc 2013, însă numai una a reuşit. După cele cinci probe la care concurenţii au fost supuşi, respectiv prezentare, proba de perspicacitate, dans, originalitate şi ţinută de seară, Miss Boboc 2013 a fost desemnată Carmen Gurguiatu, iar partenerul acesteia, Cristian Ursu, a fost declarat Mister Boboc 2013. Carmen Gurguiatu este fiica antrenorului echipei de futsal “Progresul Focşani” şi administratorul Sălii Polivalente Focşani, Petrache Gurguiatu. Aceasta a primit premii de la sponsori, printre acestea şi o ţinută de seară. De altfel toţi concurenţii au fost cadorisiţi cu diplome şi premii diverse, astfel: titlul de Miss şi Mister Fotogenia le-au revenit Anei Maria Gurău şi lui Emilian Petrea, Miss şi Mister Originalitate au fost desemnaţi Roberta Pîrlog şi Alexandru Doagă, Miss şi Mister Eleganţă - Teodora Iacob şi Gabriel Taftă, iar Miss şi Mister Popularitate – Alexandra Baciu şi Bogdan Leuştean. Juriul a fost condus de profesorul de muzică Valentin Ticu, şi a avut în componenţă reprezentanţi ai sponsorilor, cărora li s-a alăturat directorul Direcţiei pentru Tineret şi Sport, Daniel Gongu. Pe portalul www.ziaruldevrancea.ro puteţi vedea un filmuleţ de la balul LPS. (A. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Anonim, acum 3820 zile, 7 ore, 45 minute, 26 secunde
Terminati cu comentariile astea rautacioase,fata nu e numai frumoasa dar e si desteapta...
Anonim !, acum 3820 zile, 16 ore, 55 minute, 24 secunde
Normal ca a câștigat atata Timp cat a fost tasu langa juriu ! Vedem noi la balul primăverii cine mai sta langa juriu ! Ai avut noroc de tactu ca altfel plângeai tu ;)
Anonim, acum 3821 zile, 5 ore, 23 minute, 49 secunde
Hai sa fim seriosi, era imposibil sa castige Teodora cu mersul ala. Premiul a fost luat de cine merita, asa ca nu vad rostul comentariului tau. Ar fi mai bine sa inveti ca in viata castigi, dar si citeste integral
asdfghjkl, acum 3821 zile, 5 ore, 44 minute, 34 secunde
Daca ai fi vazut toate probele nu mai comentai asa degeaba. Aceasta fata s-a descurcat foarte bine la toate probele. Are o voce superba. Felicitari Carmen.
Alina, acum 3821 zile, 23 ore, 30 minute, 35 secunde
Ha,ha,ha.Ca sa vezi... castigatoare Carmen Gurguiatu... normal doar este fiica antrenorului echipei de futsal “Progresul Focşani” şi administratorul Sălii Polivalente Focşani, Petrache citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.