Educație

Cuziştii şi liceenii de la Economic şi-au ales liderii

Ziarul de Vrancea
1 nov 2013 1906 vizualizări
Elevii Colegiului Naţional „Al. I. Cuza” şi-au ales ieri liderul. Astfel, în urma opţiunilor exprimate, noul preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor de la acest colegiu este Alexandra Theodora Pleşa Pătrăşcan, care a contorizat 441 de voturi.

Aceasta a fost urmată de Cosmin Adrian Constantin – 168 voturi şi de George Dinu – 163 voturi. Al patrulea elev care a candidat pentru această funcţie s-a retras. Alexandra Theodora Pleşa Pătrăşcan a fost pană azi, cand îşi va prelua noul mandat, vicepreşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor de la CNC, aceasta fiind cunoscută pentru implicarea sa în proiecte educaţionale diverse. Vicepreşedinţi ai noului CŞE sunt, în oridinea voturilor exprimate: Melisa Lupu Leica, Andrei Sbarnea şi Mihai Sandu, iar secretar este Andreea Dudu. Noua conducere a CŞE îşi va prelua mandatul astăzi.

Lazăr Teodor este noul lider al liceenilor de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”

Şi liceenii de la Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” şi-au ales reprezentantul. În urma voturilor exprimate, noul preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor de la această unitate de învăţămant a fost ales Lazăr Teodor, care a obţinut 623 din voturile exprimate. Vicepreşedinţi au fost aleşi Angelica Rotariu, Iulian Vasile Puiu şi Lucian Tănase. Secretar al Consiliului Şcolar al Elevilor este, în noul mandat, Diana Cristina Paraschiv. Noii preşedinţi ai Consiliilor Şcolare ale Elevilor îşi pot depune online, începand de astăzi şi pană pe 9 noiembrie, candidaturile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor. Validarea acestora se va face pe 10 noiembrie, iar sesiunea electorală va avea loc în perioada 11 – 15 noiembrie 2013. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.