Educație

IŞJ a prelungit contractul cu avocata Dana Coman

Ziarul de Vrancea
22 oct 2013 2507 vizualizări
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea a prelungit contractul cu avocata Daniela Anişoara Coman, cea care a reprezentat în instanţă în ultimul an această instituţie.

Decizia a fost luată în cadrul Consiliului de Administraţie al IŞJ de ieri, deoarece vechiul contract a expirat. IŞJ se va folosi de serviciile avocatei din Odobeşti în continuare pană la finele lunii decembrie 2013. “Am prelungit contractul pană la finele lui decembrie deoarece nu ştim dacă de la 1 ianuarie Ministerul Educaţiei va decide deblocarea posturilor sau nu. Daniela Anişoara Coman are un contract de prestări servicii, încheiat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, fiind plătită din bugetul instituţiei, de la capitolul cheltuieli materiale”, ne-a declarat inspectorul general al IŞJ, Vasilica Zaharia. Avocata Daniela Anişoara Coman reprezintă IŞJ în probleme juridice din luna august a anului trecut, după ce l-a înlocuit pe avocatul Bodgan Nichita, în contract cu instituţia de pe vremea în care l-a conducerea acesteia se afla democrat-liberalul Stan Rogoz. Postul de jurist al IŞJ a devenit vacant în primăvara anului 2011 odată cu pensionarea Mandei Dumitraşcu. Daniela Anişoara Coman este colegă de partid cu Vasilica Zaharia şi consilier local din partea PSD la Odobeşti. În prezent avocata este şi membru al Consiliului de Administraţie al IŞJ, unde votează cum dictează interesele din Educaţie al principalului partid de guvernămant. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3810 zile, 8 ore, 27 minute, 13 secunde
Asta e cam culmea politizarii in institutii publice. Nu inlocuim doar angajatii ci si aia care ne duc gunoiul, ne sterg geamurile, ne aduc creta si pixuri, de unde cumparat covrigii, totul de la cap citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.