Educație

Nu rataţi concertul cu flautul din aur

Ziarul de Vrancea
20 oct 2013 1016 vizualizări
Astăzi concertează la Focşani unul dintre dintre cele mai vechi şi cunoscute ansambluri camerale din ţară - TRIO CONTRASTE, care îi are în componenţă pe flautistul Ion Bogdan Ştefănescu, pianistul Sorin Petrescu şi percuţionistul Doru Roman.

 “Pe scena Ateneului Popular vor fi evocaţi compozitori ai secolului 20 prin compoziţii de mare spectaculozitate şi atractivitate prin elemente de jazz într-un delicat şi rafinat amalgam cu muzica cultă emanată din sufletele celebrilor George Gershwin, Dave Brubeck, Leroy Anderson sau Leonard Bernstein. Sunetul de excepţie şi virtuozitatea celor trei muzicieni din acest recital rarisim nu trebuie ratată”, transmit oficialii Ateneului. Ceea ce pare doar o figură de stil este o realitate. Flautul la care va canta Bogdan Ştănescu este confecţionat din aur de 18 K, de o firmă japoneză, instrumentul care valorează 90 de mii de euro fiind un cadou de la soţia sa, contesa Anca Vidaeff. Este o ocazie unică pentru vranceni de a vedea şi auzi sunetul unui asemenea instrument rar. Concertul va începe la ora 19,00, iar biletele costă 15 lei  pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.