Educație

Copil de nouă ani rănit într-un accident rutier

Dan Chiriac
14 oct 2013 1409 vizualizări
Acesta a traversat strada prin loc nepermis, în Adjud u lipsa şoselei de centură provoacă accidente aproape săptămanal în oraşul de pe Trotuş u poliţiştii l-au găsit beat mort şi pe un şofer de excavator care lucra la reţelele ENET în Focşani

Un copil de nouă ani a fost rănit duminică seara în Adjud. Numărul accidentelor produse în oraş creşte în fiecare săptămană, în condiţiile în care şoseaua de centură a rămas doar un vis pentru locuitorii oraşului, iar tot traficul trece prin centrul Adjudului. Aşa s-a întamplat şi duminică cand, pe strada Republicii, Cristian Constantin B., 33 ani, din Iaşi, în timp ce conducea un Citroen, l-a accidentat grav pe un băieţel de 9 ani. Cu capul în nori, puştiul a trecut strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a incidentului. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şi un bărbat din Goleşti a fost victima unui accident mai puţin întalnit. Poliţiştii au stabilit că în comuna Dumbrăveni, Nicuşor L., 44 ani, din Goleşti, aflat la volanul unei autoutilitare, a oprit din cauza unei defecţiuni la roata stânga faţă. În momentul în care remedia defecţiunea, autoutilitara s-a pus în mişcare acroşându-l cu puntea faţă. Bărbatul a fost rănit grav şi se află la spital. Un alt accident destul de grav s-a produs în Suraia. Aici, căruţaşul Costică D., 52 ani, a intrat pe contrasens şi l-a accidentat pe biciclistul Mihăiţă P., 24 ani. Căruţaşul a motivat că animalul s-a speriat şi nu l-a mai putut controla. Plin de răni sangerande, băiatul se află internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean. Şi în comuna Coteşti, o femeie a fost rănită într-un accident. Pe DJ 205R, Mădălin C., 19 ani, din comuna Poiana Cristei, în timp ce conducea o Dacia, a intrat în coliziune cu o altă Dacia, condusă regulamentar de Ion G. Accidentul a avut loc din cauza neatenţiei, într-o curbă la dreapta.

Muncitor la reţelele ENET, beat mort pe excavator

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au organizat la finalul săptămanii şi o acţiune în urma căreia au întocmit mai multe dosare penale. Astfel, pe B-dul Unirii, din Focşani, poliţiştii l-au depistat pe Gheorghe B., 48 ani, din Răureni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea beat un excavator. Bărbatul efectua lucrări de înlocuire a reţelelor ENET şi nici prin cap nu i-a trecut că poliţiştii îl vor pune să sufle în fiolă. Tot în Focşani a fost tras pe dreapta şi Ştefan-Robert P., 39 ani, din Bucureşti, care conducea fără a avea permis. La control, bărbatul a prezentat un permis fals. În comuna Homocea, poliţiştii l-au oprit pe Aurel B., 37 ani, din comuna Ploscuţeni, care şi el era băut bine. Şoferul a refuzat recoltarea de probe biologice. Şi Doru T., 41 ani, din comuna Tâmboieşti, s-a ales cu dosar penal după ce a condus cu permisul de conducere suspendat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.