Educație

Caravana Cărţii “BookLand” revine la Focşani!

Sorin Tudose
11 oct 2013 842 vizualizări
Caravana va sosi în oraş pe 15 octombrie cu circa 6.000 de cărţi

BookLand, caravana cărţii, poposeşte la Focşani pentru al doilea an consecutiv. BookLand îşi instalează tabăra marţi, 15 octombrie, în Promenada Mall, pentru un rendez-vous intelectual prietenos, după cum spun organizatorii. “Anul acesta, BookLand revine şi mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire la îndemâna tuturor, locuri mai accesibile, mai populare, şi de ce nu, mai vizitate, şi am pregătit momente artistice şi culturale care să satisfacă pretenţiile tuturor prietenilor cărţii: de la cel mai mic până la cel mai mare”, transmit cei de le BookLand. “Suntem foarte fericiţi că succesul înregistrat anul trecut, precum şi feedback-ul pozitiv primit de la vizitatorii Promenada Focşani au făcut ca târgul urban de carte Bookland să ne calce pragul din nou. Fiind un eveniment care s-a bucurat de o largă popularitate, ne aşteptăm ca luna aceasta să-i surprindem din nou, în mod pozitiv pe clienţii noştri şi să înlesnim astfel accesul la cele mai noi titluri de carte, muzică, film şi jocuri. Astfel, în perioada 15 – 27 octombrie, Promenada Focşani şi Bookland îşi aşteaptă prietenii cu multă muzică, filme şi cărţi, fără să-i uite însă pe cei mici, pe care-i invită să viziteze frumoasa lume a basmelor şi a desenelor animate, venită la Focşani o dată cu târgul de carte” a declarat Alina Lungu, reprezentant comunicare Promenada Focşani. Caravana vine în oraş cu peste 6.000 de titluri de carte de la aproape 100 de edituri, la preţuri de producător. Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni. Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.