Educație

VIDEO!!! Peste 200 de branşamente la apă în urma investiţiilor CUP la Goleşti

Iulia Crețu
3 oct 2013 1212 vizualizări
Compania de Utilităţi Publice SA Focşani a finalizat lucrările la proiectul de “Extindere a reţelei de apă şi canalizare în comuna Goleşti, aglomerarea Focşani”, în urma căruia a fost extinsă reţeaua de alimentare cu apă pe şase străzi, pe o lungime totală de 3.810 m.

Potrivit informaţiilor furnizate de cei de la CUP, s-au realizat 205 branşamente la reţeaua de apă şi s-au făcut 1.399 de racorduri la reţeaua de canalizare. “Lucrările de investiţii cuprinse în proiectul pentru extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în comuna Goleşti, aglomerarea Focşani, se încadrează în două obiecte: extindere reţea de distribuţie cu următoarele investiţii: extindere reţea de distribuţie apă cu branşamente şi contori (fără cămin) şi extinderea reţelei de canalizare cu următoarele investiţii: extinderea reţelelor de canalizare inclusiv racorduri, conducta de refulare şi staţie de pompare ape uzate”, se arată într-un material prezentat de Gheorghe Vasilescu, directorul CUP SA Focşani. Lucrările la reţeaua de apă-canal în comuna Goleşti au demarat în vara lui 2011, investiţiile fiind realizate de SC Hidroconstrucţia SA – SC Probit SRL. Valoarea investiţiei este de 11,4 milioane lei, fără TVA. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.