Educație

Info-educaţie: Dans, karting sau tenis de masă la Clubul Copiilor Odobeşti

Ziarul de Vrancea
2 oct 2013 1133 vizualizări
Maine, de la ora 11.00, va avea loc festivitatea de deschidere a programelor educaţionale la Clubul Copiilor Odobeşti.

„În cadrul instituţiei noastre, în paşi de dans îşi dezvoltă armonios corpul îndrumaţi de prof. Ana Maria Pavel, admiră şi ocrotesc natura călăuziţi pe cărări de munte de prof. Marius Coatu, descoperă tainele calculatorului iniţiaţi de prof. Octavia Jora, desluşesc cu ajutorul prof. Ionuţ Budeanu codul rutier şi conducerea kartului, învaţă jocul de tenis de masă antrenaţi de prof. Ana Preduţoiu”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. Evenimentul are loc la noul sediu din strada Constantin Dobrogeanu-Gherea, nr. 1, în centrul Odobeştiului. (I. C.)

Încep inspecţiile generale şcolare

Peste mai puţin de două săptămani vor începe inspecţiile şcolare generale. Primele unităţi de învăţămant care vor fi verificate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar sunt Şcolile Spulber şi Valea Sării, în perioada 14 – 18 octombrie. În cadrul verificării, inspectorii urmăresc managementul şcolar, modul de aplicare a curriculumului naţional, dezvoltarea şi aplicarea curriculumului la decizia şcolii în dezvoltarea locală, activitatea personalului didactic, performanţele elevilor, modul în care unitatea de învăţămant sprijină şi încurajează dezvoltarea personală a elevilor şi motivaţia acestora în învăţare, relaţiile unităţii de învăţămant cu părinţii şi comunitatea locală. (M. V.)

Inspectorii şcolari sunt aşteptaţi să-şi ridice calificativele

Inspectorii şcolari trebuie să se prezinte la inspectorul responsabil cu managementul educaţional, Radu Emil, pentru a semna pentru primirea calificativului acordat pentru activitatea din anul trecut şcolar. Directorii unităţilor de învăţămant vor primi calificativele, potrivit reprezentanţilor IŞJ, în prima şedinţă din acest an şcolar la care vor fi convocaţi. Consiliul de Administraţie al IŞJ a acordat în acest an tuturor directorilor şi inspectorilor şcolari calificativul “Foarte bine”. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.