Educație

Info-Educaţie:Clasă cu 15 elevi la Pedagogic

Ziarul de Vrancea
19 sep 2013 1629 vizualizări
Consiliul de Administraţie al IŞJ se întruneşte astăzi pentru a discuta şi aproba şapte solicitări de suplimentare de normă la unele unităţi de învăţămant, unde s-au format clase peste numărul de elevi estimat iniţial.

Este cazul Grădiniţei 2, Şcolilor “Ştefan cel Mare” şi “Anghel Saligny” din Focşani, Şcolii Moviliţa, Şcolii Bordeasca Veche, Vrîncioaia şi Şcolii 4 Adjud. De asemenea, se va discuta şi solicitarea Liceului Pedagogic din Focşani de a funcţiona la o clasă de a V-a cu numai 15 elevi. (M. V.)

Degrevări de norme la SLI

Secretarul executiv al SLI, Valentin Gicu Dogaru, şi vicepreşedintele SLI, Sorin Bozbici, beneficiază din acest an şcolar de degrevare de normă 50%. Un ordin ministerial în acest sens a fost obţinut în primăvară de sindicalişti ca urmare a negocierilor avute la nivel de federaţie cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei. Aceştia vor încasa salariul întreg de la unităţile de învăţămant la care sunt titulari, dar unde vor avea numai jumătate de catedră, urmand ca norma să şi-o întregească prin activităţi de sindicat. De degrevare de normă, dar totală, beneficiază şi liderul filialei Emil Tudor. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
any, acum 3864 zile, 5 ore, 31 minute, 57 secunde
Asa va trebuie! Credeti in minciuni,va faceti copii navetisti de la clasa I,chipurile ca la aceasta sc.ies direct popi sau doctori! Asa va trebuie! COpilul bun invata oriunde !
anonim, acum 3864 zile, 14 ore, 56 minute, 20 secunde
L a scoala Anghel Saligny ni s-a spus ca se vor face 3 clase cu profile ( clasele a Va) - mate intensiv, limbi straine, informatica intensiv . Fiecare elev a ales profilul dorit si in functie de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.