Educație

Cursuri gratuite pentru cadrele didactice

Ziarul de Vrancea
4 sep 2013 1445 vizualizări
Cadrele didactice care predau religie, cultură civică, economie şi economie aplicată, educaţie antreprenorială, filosofie, logică, psihologie şi sociologie atat în anvăţămantul primar cat şi gimnazial pot participa la proiectul intitulat “Cadrul didactic – un profesionist în sistemul de învăţămant”, care va începe în curand.

Acesata implică realizarea programului de formare “Instrumente digitale în abilitarea curriculară şi în orientarea în carieră”. Scopul acestuia este de dezvoltare a competenţelor profesionale de doiscipline socio-umane în domeniul curricular şi al didacticii de specialitate, precum şi crearea premiselor de evoluţie în carieră şi dezvoltare profesională, în vederea atingerii unui nivel înalt de profesionalizare, utilizand drept suport de optimizare al acestor elemente diferite instrumente digitale. Cursul are finanţare europeană, fiind gratuit pentru participanti şi avand un număr de 25 de credite profesionale transferabile. Înscrierile se pot face pană pe 9 septembrie 2013 la CCD, persoană de contact fiind Florin Roşu. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
sorin, acum 3879 zile, 8 ore, 21 minute, 22 secunde
sa mai pape formatorii niste bani europeni.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.