Educație

Liceenii pot aplica pentru burse la Asociaţia Dedeman Bacău

Ziarul de Vrancea
28 aug 2013 2106 vizualizări
Liceenii din mediul rural, admişi în clasa a IX-a în această vară, cu media cel puţin 8,00 pot aplica pentru burse acordate de Asociaţia Dedeman din Bacău, dacă provin din familii cu posibilităţi materiale reduse.

Aceştia se pot adresa Centrului Comercial Dedeman, care va acorda burse în fiecare judeţ. ”Cuantumul bursei lunare este stabilit în limitele cheltuielilor de cazare şi masă la căminul internat al liceului respectiv”, transmit reprezentanţii asociaţiei. Condiţiile pe care elevul trebuie să le îndeplinească sunt prevăzute în Regulamentul de Acordare a Bursei ce poate fi găsit pe site-ul companiei Dedeman www.dedeman.ro la rubrica „Responsabilitate Socială”, precum şi la departamentul „Resurse Umane” din cadrul centrelor comerciale Dedeman aflate pe raza judeţului. Mai exact, pentru a intra în posesia unei astfel de burse, proaspătul licean trebuie să provină din familii care nu realizează pe ultimele 6 luni un venit lunar net mediu mai mare decat 300 lei pe membru de familie. Numărul de burse ce va fi aprobat pentru judeţul Vrancea va fi stabilit la începutul anului şcolar. Bursele sunt anuale şi se plătesc lunar doar pentru perioada cursurilor şcolare, nefiind incluse vacanţele. Selecţia se va face pe baza de dosar ce va conţine documentele indicate în regulament şi care se va depune la acelaşi birou de „Resurse Umane” din cadrul centrului comercial Dedeman. (M. V.)








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.