Educație

Tabere de excelenţă pentru cel mai bun elev al Vrancei în acest an

Ziarul de Vrancea
27 aug 2013 1151 vizualizări
Elevul Liceului Teoretic “Emil Botta” Adjud, Silviu Vlăduţ Munteanu, va pleca la începutul lunii septembrie într-o tabără pe litoral, în cadrul programului naţional “Tabăra Olimpicilor”, organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) prin intermediul Direcţiei Tabere şi Agrement.

Proiectul se adresează olimpicilor internaţionali care au fost clasaţi pe locurile I, II şi III, indiferent de disciplina şcolară, în anii 2012 şi 2013. Este vorba despre 220 de tineri care vor merge la Costineşti, tabăra fiind organizată în două serii: 1 - 8 şi 8 - 15 septembrie. În aceste tabere elevii vor participa la traininguri şi worshopuri susţinute de formatori şi traineri cu scopul de îmbunătăţire a creativităţii şi potenţialului în domenii precum leadership, comunicare şi dezvoltare personală. MTS le va asigura olimpicilor masa şi cazarea, iar plata transportului va fi suportată individual. Elevii vor fi supravegheaţi de 20 de însoţitori. Silviu Vlăduţ Munteanu va merge pe litoral probabil în a doua serie, avand în vedere că se află de două zile într-o tabără de excelenţă în judeţul Hunedoara, urmand să ajungă acasă pe 1 septembrie. Taberele reprezintă o recompensă pentru rezultatul excepţional obţinut de elevul vrancean în acest an la Olimpiada Internaţională de limbă, literatură şi spiritualitate romanească de la Oradea, unde a obţinut premiul I. Silviu Vlăduţ Munteanu este elev în clasa a XII-a şi a fost pregătit de profesoara Alina Zoltan. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
pensionar, acum 3892 zile, 22 ore, 42 minute, 5 secunde
felicitari stimate elev pentru munca depusa pentru visul de a fi cel mai bun .noi cei vranceni i- ti dorim de bine si de sanatate sa te relaxezi sa-ti incarci bateriile si sa dai un nou asalt anul citeste integral
mioara, acum 3893 zile, 4 ore, 18 minute, 57 secunde
Bravo Adjud! Bravo Silviu! Bravo dna .profesor !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.