Educație

Desfiinţări de posturi pentru un director la Creşe

Ziarul de Vrancea
27 aug 2013 1429 vizualizări
Consilierii locali votează în şedinţa ordinară de maine organigrama şi regulamentul de funcţionare a Serviciului de Creşe din Focşani, ce va lua fiinţă de la 1 septembrie 2013.

Potrivit proiectului de hotărare, noul serviciu va avea 31,5 norme. Atat Creşa 1 cat şi Creşa 7 vor avea cate 13 posturi, însemnand infirmiere, bucătari, spălătorese, asistent medical, îngrijitor, educator puericultor. Serviciul va avea un compartiment de contabilitate cu patru angajaţi: inspector de specialitate, merceolog, electrician şi un muncitor necalificat. Noua structură din subordinea Primăriei Focşani va fi coordonată de un director grad II, care urmează să fie numit prin concurs, potrivit regulamentului de funcţionare, şi va avea angajat un medic dar cu jumătate de normă. Serviciul de Creşe va funcţiona ca şi pană acum cu cate trei grupe, în loc de cinci cat ar fi normal. “Nu se pot organiza mai mult de trei grupe, conform metodologiei, din cauza spaţiului insuficient, pentru fiecare grupă fiind necesar un post de îngrijitor-infirmier pe tură”, se arată în raportul care însoţeşte proiectul de hotărare. Pentru ca acest serviciul să funcţioneze au fost desfiinţate o serie de posturi şi înfiinţate posturi de educator puericultor, precum şi un post de director. Numărul de locuri la fiecare dintre cele două creşe este de cel mult 50 de copii. (M. V.)


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.