Educație

Şcoală de vară la Mirceşti

Ziarul de Vrancea
19 aug 2013 1935 vizualizări
În perioada 5 -16 august, Şcoala Gimnazială Mirceşti din comuna Vînători a desfăşurat proiectul educaţional „Ne jucăm şi învăţăm la Şcoala de vară”.

 Iniţiatorii proiectului, cadrele didactice Ana-Maria Coica, Monica Baciu şi Alexandra Mîndrescu, şi-au propus să ofere o şansă în plus la educaţie pe perioada verii copiilor modeşti din localitate. „Ne-am propus să le oferim şansa copiilor de a petrece vacanţa de vară într-o manieră creativă şi recreativă, să organizăm activităţi care să le stimuleze imaginaţia şi să le permită accesul la o serie de activităţi. Motivaţia acestei idei a fost aceea de a le “da de lucru” elevilor pe timpul verii, de a-i ”răpi” din faţa televizorului şi a calculatorului, în faţa cărora obişnuiesc să îşi petreacă majoritatea timpului. Copiii au avut prilejul să înveţe despre arta frumosului şi să socializeze şi în alte grupuri.”, ne-au transmis cadrele didactice implicate în proiect. Programul ”Ne jucăm şi învăţăm la Şcoala de vară” s-a dorit a fi o altfel de şcoală, un loc în care să predomine creativitatea şi armonia. „În atelierele şcolii de vară, participanţii au descoperit cuvintele vrăjite, magia matematicii, culoarea şi fantezia şi au avut parte de excursii, plimbări şi jocuri în aer liber”, se mai arată în prezentarea făcută de cadrele didactice ale şcolii. (Mădălina NEDELCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.