Educație

ATASAMENT!!!O nouă bursă de joburi în învăţămant

Ziarul de Vrancea
18 aug 2013 1819 vizualizări
Cele mai multe catedre sunt la educaţie fizică şi la religie ortodoxă

315 posturi şi catedre didactice au rămas neocupate în învăţămantul vrancean, potrivit ultimei actualizări realizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea. Catedrele complete sunt în mediul rural, în timp ce în urban mai sunt doar jumătăţi de normă sau ore ce pot fi luate la completare de normă. Cele mai multe catedre sunt la educaţie fizică şi la religie ortodoxă. Acestea pot fi ocupate de cadrele didactice care beneficiază de continuitate în învăţămant în baza notelor de la examenul de titularizare din anii 2011 şi 2012, cele care doresc repartizare în baza acestor note, titularii aflaţi în restrangere de activitate, dar şi cei care doresc completare de normă, precum şi detaşare, care trebuie să depună dosarele de Inspectoratul Şcolar Judeţean pană marţi, 20 august. Cererile profesorilor care doresc detaşare în interesul învăţămantului se discută în consiliile de administraţie  ale şcolilor pe 23 august, iar pe 27 august vor fi soluţionate în şedină publică cererile cadrelor care au depus dosare în această perioadă. Catedrele care vor rămane vacante şi după această etapă pot fi ocupate de pensionarii care vor depune dosare în perioada 30 august – 2 septembrie. Dacă nici după această etapă vor mai rămane posturi vacante, unităţile de învăţămant vor organiza concurs pentru ocuparea lor. Lista catedrelor şi posturilor libere la data de 16 august 2013 poate fi consultată în ataşament, pe site-ul Ziarului de Vrancea. (Mihaela VLĂDESCU)


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.