Educație

Fără şedinţă pentru continuarea lucrărilor la Şcoala 9

Iulia Crețu
12 aug 2013 1454 vizualizări
Şcoala “Ştefan cel Mare” riscă să îşi primească elevii, la debutul anului şcolar, în plin şantier. Asta pentru că, deşi primarul Decebal Bacinschi anunţa la finele lunii iulie, înainte de a pleca în concediu, că ar urma să se programeze o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Focşani, pentrua se aloca cei 800.000 lei necesari, lucru acesta nu s-a întamplat

Ne aflăm deja la mijlociul lunii august, iar aleşii municipali nu au niciun gand să facă vreo întalnire. Locul în fruntea administraţiei locale în lipsa lui Bacinschi este ocupat de viceprimarul PSD Gabriel Necula, un executant al lui Cătălin Vrabie, liderul USL în CL. Acesta din urmă s-a pronunţat împotriva alocării de bani la Şcoala “Ştefan cel Mare”, la şedinţa din iulie, determinand întreg grupul USL (10 PSD şi 4 PNL) să voteze împotriva propunerii lui Bacinschi. Atunci, primarul declara că prin opoziţia aleşilor se pune în pericol începerea anului şcolar în bune condiţii la unitatea de învăţămant respectivă. Surse politice vorbesc de neînţelegeri în sanul PSD cu privire la o anumită firmă care ar fi urmat să lucreze la Şcoala nr. 9 în subantrepriză. Concediul primarului Focşaniului se va încheia pe data de 19 august. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
alt parinte, acum 3906 zile, 3 ore, 26 minute, 7 secunde
ce le mai stii tu pe toate parinte !si daca ce mananci tu nu e adevarat ?ei ? ar fi bine sa-ti aflu ip-ul sa vad care e dobitocul care comenteaza o scoala unde odrasla invatra sa tina pixul in mana !
v, acum 3906 zile, 59 secunde
Stimate ..ALT PARINTE ....ce va deranjeaza la acest comentariu? Sunteti din conducerea scolii? Chiar as vrea sa stiu si opinia dvs despre ce sa scris....
Parinte, acum 3906 zile, 17 ore, 33 minute, 15 secunde
Deja se stie ca din septembrie copiii nostri vor invata tot la Baritiu. Directiunea scolii 9 a demisionat. Se va amana mutarea in sediul proaspat renovat pana cel mai devreme in ianuarie 2014.
V, acum 3906 zile, 6 ore, 52 minute, 25 secunde
Am pierdut un an la Baritiu...Mai pierdem unul? Daca aveti ceva nou , sa postati.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.