Educație

Patru candidaţi au promovat în Vrancea Definitivatul după contestaţii

Ziarul de Vrancea
27 iul 2013 1407 vizualizări
Profesorii care au depus contestaţii la Definitivat au avut surprize mai mult neplăcute


Comisia de reevaluare nu i-a dat cele cinci sutimi necesare pentru a promova profesorului de religie Nicolae Gheba, nota sa rămanand 7,95. În schimb la limba franceză comisia de evaluare a dat în plus unei lucrări mai bine de 1,20 puncte, insuficient totuşi pentru ca autoarea acesteia să promoveze. Este cazul profesoarei Diana Maria Panaite care obţinuse iniţial 6,10, iar după reevaluare 7,35. La engleză o profesoară a avut surpriza să constate că nota finală a acestui examen este 4,94, deşi iniţial obţinuse 6,12. Doi candidaţi cu note de 3 au contestat modul în care au fost evaluate lucrările în prima fază, fără sorţi de izbandă, în timp ce alţi patru au fost norocoşi. După reevaluarea celor 27 de lucrări pentru care s-au depus contestaţii, 16 dintre acestea au fost admise, iar 11 au fost respinse. Dintre cele 16 contestaţii admise, 7 lucrări au obţinut o notă mai mare şi 9 – o notă mai mică decât cea iniţială. Din statisticile finale, rezultă că, în Vrancea, 44 de candidaţi au obţinut note peste 8, dobândind astfel dreptul de practică în învăţământul preuniversitar. Promovabilitatea la nivelul judeţului Vrancea a crescut de la 48,78% la 53,65%. (M. VLĂDESCU)
    
Citiţi în ataşamentul la acest text: Rezultatele la Examenul de Definitivat  în Vrancea după contestaţii


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.