Educație

Corpul de audit de la Ministerul Sănătăţii, aşteptat în Vrancea

Raluca Manolache
14 iul 2013 1628 vizualizări
Corpul de audit de la Ministerul Sănătăţii este aşteptat astăzi în judeţ. Comisia a anunţat cele trei spitale, care se află în subordinea Ministerului Sănătăţii, că în perioada 15 iulie - 15 august vor face obiectul unui audit intern

Comisia verifică Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon” Focşani, Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni şi Spitalul din Vidra. Oficialii de la Bucureşti vor să verifice modul de desfăşurare a achiziţiilor publice, execuţia bugetului, dar şi modul de acordare a serviciilor medicale. Nu trebuie să uităm că la Spitalul Judeţean din Focşani tocmai s-a terminat un control realizat de o comisie mixtă formată din reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Se pare că verificările au vizat studiile clinice realizate în secţia de cardiologie a unităţii spitaliceşti, după ce la Bucureşti ar fi ajuns o sesizare cu privire anumite nereguli. Comisia urmează să realizeze un raport de control ce va fi transmis şi Spitalului Focşani. În perioada vizată de control la conducerea spitalului se afla dr. Nicolae Moise, care şi-a încheiat mandatul la sfarşitul anului 2012. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.