Educație

Tinerii talentaţi din judeţ, pe scena Promenada Mall

Sorin Tudose
28 iun 2013 1823 vizualizări
Mai mulţi tineri din judeţ care se pricep la cantat, la dansat, la teatru etc. vor performa duminică, de la ora 18.00, la Promenada Mall.

Caţiva adolescenţi cărora le place să se implice în activităţi extraşcolare vor organiza o acţiune inedită în cadrul proiectului mai larg “Tinerii Vrancei”. “Urban Fest se înscrie într-o listă lungă de evenimente pe care le vom organiza la Promenada Mall pană la finele acestui an. Mă bucur că această acţiune este organizată 100% de aceşti tineri şi că au libertate deplină în a organiza acest spectacol”, a spus într-o conferinţă de presă Bogdan Ghimpu, colaborator al Promenada Mall în acţiunele organizate de acest brand. La randul lor, doi dintre principalii organizatori au spus că pe scenă vor urca mulţi adolescenţi talentaţi care nu au avut ocazia să se afirme încă. “Urban Fest – Arată-ţi talentul va da posibilitatea multor tineri să se facă auziţI, pentru că de multe ori la noi în Vrancea trebuie să te ridici pe propriile forţe, nu prea sunt oameni sau instituţii care să te ajute. Se va canta hip hop, chiar şi rock. Ne bucurăm că îi putem ajuta pe alţii să se afirme”, au declarat Ovidiu Gătin şi Bogdan Cautiş, tinerii care se ocupă de eveniment. Duminică vor veni la Promenada toţi prietenii celor ce vor performa, părinţi, cunoştinţe etc. Printre talentaţi se numără elevi de la mai toate liceele din oraş şi chiar din judeţ, iar dacă în cadrul evenimentului se va nimeri un puşti ceva mai talentat decat Adrian Tuţu de la “Romanii au talent”, Promenada Mall va fi cat se poate de caştigată. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
aura, acum 3948 zile, 6 ore, 44 minute, 56 secunde
Aceasta actiune se incadreaza in suita de evenimente de doi bani facuta de bogdan ghimpu, secundul lui nea nelutu Celmaimare la partidul conservator vrancea pentru a mai spala imaginea foarte citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.