Educație

Tot mai mulţi varstnici deprind tainele internetului

Sorin Tudose
21 iun 2013 1086 vizualizări
Bibliotecarii vranceni organizează de marţi, 25 iunie, o nouă serie de Cursuri gratuite de utilizare a calculatorului şi internetului pentru varstnici.

Timp de 3 ore pe zi, participanţii vor învăţa cum să-şi găsească informaţiile utile prin accesarea internetului, să utilizeze poşta electronică, să deprindă noţiuni de redactare a unui text şi să comunice on-line pe Yahoo Messenger. Cursurile vor fi coordonate de trainerul Nicoleta Oprişan – şi vor avea loc la sediul din str. Mr. Sava nr. 4, la Sala Internet a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu”. „Pentru că tot mai mulţi vrânceni se înscriu la aceste cursuri, Biblioteca Judeţeană Vrancea va oferi în continuare acest serviciu de instruire pentru adulţi. Interesul real pentru acest domeniu şi rezultatele obţinute ne dau impulsul necesar continuării acestor cursuri. Pentru a participa la cursurile oferite de Centrul de formare al bibliotecii nu sunt necesare formalităţi complicate, o simplă înscriere prin telefon sau la sediul bibliotecii îţi garantează participarea. Aşteptăm în continuare înscrieri la cursuri de IT pentru vârstnici, unde  participanţii nu numai că dobândesc cunoştinţe noi dar au posibilitatea de a redescoperi lumea cu ajutorul tehnologiei moderne”, transmite Nicoleta Oprişan, trainer al Bibliotecii. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.