Educație

Big brother la Inspectoratul Şcolar

Ziarul de Vrancea
21 iun 2013 1149 vizualizări
Conducerea IŞJ a avut de ales între supravegherea video şi angajarea unui paznic

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea îşi montează sistem de securitate. Consiliul de Administraţie al IŞJ a stabilit ieri montarea unor camere de supraveghere atat în interior cat şi în exteriorul clădirii astfel încat angajaţii instituţiei să se simtă în siguranţă.  “Vor fi montate două camere în interior şi două vor fi exterioare. Mi se pare normal să avem asigurată paza, cu atat mai mult cu cat este o instituţie publică”, ne-a declarat inspectorul general al IŞJ, profesoara Vasilica Zaharia. Potrivit acesteia, camerele vor fi montate imediat ce IŞJ va primi acordul Ministerului Educaţiei. Şefa IŞJ a refuzat să precizeze costurile instalării sistemului de supraveghere video, rezumandu-se a afirma că investiţia este susţinută din autofinanţare. “Avem o firmă cu care lucrăm, cea care ne-a montat sisitemul de alarmă, şi avem anumite bonusuri”, a mai precizat Vasilica Zaharia. Instalarea unor camere de supraveghere pare să fie soluţia cea mai convenabilă a conducerii IŞJ care a avut de ales între acestea şi angajarea unui paznic. Deşi oficialii instituţiei au negat faptul că au fost cazuri în care persoane necunoscute au pătruns în instituţie şi au plecat cu diverse bunuri, unii inspectori, care au birourile la parterul clădirii, au precizat că au rămas de mai multe ori fără genţi după ce au urcat la unul dintre etaje, uitand să închidă uşa biroului. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3960 zile, 19 ore, 42 minute, 47 secunde
Vasilica e beton. Mareaneee, unde-ai gasit-o nene ? Vasilico, fii antena, mare atentie ! Deci lectie pt. Bonditza 000. Cum folosim un sistem de supraveghere video ? Vasilico deci ai camerele instalate citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.