Educație

Info-Educaţie: Ultima zi de înscriere la Concursul Revistelor Şcolare de la CCD

Ziarul de Vrancea
20 iun 2013 1060 vizualizări
Astăzi este ultima zi în care publicaţiile şcolare pot fi înscrise la cea de-a XIII-a ediţie a Concursului Revistelor Şcolare organizat de Casa Corpului Didactic “Simion Mehedinţi” din Focşani.

Anul acesta numărul revistelor este mai mic faţă de anul trecut, aproape la jumătate, organizatorii apreciind în jur de 20 de reviste în competiţie. Situaţia este cauzată de faptul că unele şcoli au renunţat la formatul tipărit al revistelor sau au renunţat definitiv la acestea, din considerente financiare. Jurizarea revistelor înscrise în concurs se va realiza pe 25 şi 26 iunie, iar premiarea va vaea loc vineri, 28 iunie, la ora 10,00 la sediul CCD. Caştigătorul ediţiei va intra în posesia unui premiu în valoare de 250 lei. (M. V.)

“Călătorie în ştiinţele clasei a IV-a“ la Şcoala “Nicolae Iorga”

Elevii clasei a IV-a B  de la Şcoala “Nicolae Iorga” din Focşani şi profesorul pentru învăţământ primar Mocanu Luminiţa au prezentat cartea scrisă de ei – “Călătorie în ştiinţele clasei a IV- a”. Şcolarii au citit din carte: compuneri, probleme de perspicacitate rezolvate, descrieri pe teme de ştiinţe ale naturii, de geografie şi de istorie. Activitatea s-a încheiat cu acordarea medaliilor, a diplomelor şi a cărţilor, drept răsplată pentru rezultatele excelente obţinute la concursurile naţionale şi internaţionale de matematică, limba romană şi limba engleză, de către elevii clasei a IV –a B de la Şcoala “Nicolae Iorga” din Focşani. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.