Educație

Mini Ştiri: Prins de două ori băut la volan

Ziarul de Vrancea
11 iun 2013 1361 vizualizări
Un bărbat din Focşani a fost prins de două ori băut la volanul maşinii sale. Luni seara, la orele 19.50, în comuna Boloteşti, poliţiştii l-au găsit pe Viorel L., 65 ani, din Focşani, în timp ce conducea o Dacia, fără a poseda permis de conducere

În urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la ora 22.20, în aceeaşi comună poliţiştii l-au prins din nou pe bărbat, conducând tot în stare de ebrietate, avand 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot cu dosar penal s-a ales şi Ştefan I., 65 ani, din Focşani. El a condus pe bulevardul Bucureşti cu o alcoolemie de 0,57 mg/l în aerul expirat. (D. C.)

I-au distrus gardul

Doi soţi din comuna Spulber sunt cercetaţi de poliţişti după ce au vandalizat gardul vecinului. Luni, Mănăilă C., din Spulber, a sesizat poliţia că vecinii săi Ionel Ş., 39 ani, şi Lenuţa Ş., 36 ani, i-au distrus şi furat un gard din lemn de la o proprietate din sat. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul savărşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat. (D.C.)

Un vrancean conducea băut prin Galaţi

Un bărbat de 44 ani din comuna Vulturu a fost prins de poliţiştii din Galaţi, la volan, deşi consumase băuturi alcoolice. Bărbatul a fost depistat în trafic în dimineaţa zilei de 8 iunie a.c. de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi care se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei Şendreni. Fiind testat cu aparatul Drager, rezultatul a fost de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care vranceanul a fost condus la Spitalul Galaţi pentru recoltarea probelor biologice. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.