Educație

Idei de afaceri ale elevilor vranceni premiate la un concurs naţional

Ziarul de Vrancea
9 iun 2013 479 vizualizări
Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Unirea din Focşani a caştigat menţiune la cea de-a doua ediţie a Concursul naţional de idei de afaceri “Micul Antreprenor” ce a avut loc la Slobozia în perioada 7 – 9 iunie 2013

Proiectul propus de elevii vranceni s-a numit “Soluţie completă de online PR”, în domeniul IT, din echipa acestuia făcand parte Mădălin Blidaru - senior al Consiliului Şcolar al Elevilor, Codrin Bostan -  vicepreşedinte Consiliul Şcolar al Elevilor, Valetina Tănase – preşedinte Consiliul Şcolar al Elevilor, Alexandra Argatu şi Mirela Costache - voluntari ai Consiliului Şcolar al Elevilor. Proiectul acestora a fost selectat în primele 20 cele mai bune din ţară, în prima fază, etapa finală a competiţiei constand într-un târg antreprenorial ce a avut loc în Piaţa Revoluţiei din Slobozia. “Mă bucur că un proiect de afacere în online obţine menţiune la un concurs în care majoritatea ideilor de afaceri, cu excepţia acestuia, se axau pe offline. Am fost mulţumit când am văzut trecătorii care veneau şi puneam întrebări legat de domeniul nostru de activitate, ceea ce facem şi cum putem să îi ajutăm în proiectele pe care ei le desfăşoară”, a transmis Mădălin Blidaru. Concursul naţional “Micul Antreprenor” este inclus în calendarul activităţilor educative naţionale şi a fost organizat de CJE Ialomiţa, în parteneriat cu MEN, Primăria Slobozia, Consiliul Judeţean şi IŞJ Ialomiţa. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.