Educație

Trei victime în urma unor accidente produse pe Şoseaua Vrancei

Dan Chiriac
3 iun 2013 1359 vizualizări
Ambele accidente au avut loc pe fondul vitezei u acestea au avut loc chiar în timp ce oamenii legii organizau o acţiune pentru sancţionarea vitezomanilor

Două accidente rutiere produse pe fondul vitezei excesive au avut loc chiar în timpul unei razii în care poliţiştii încercau să prevină incidentele produse din această cauză. Ambele au avut loc pe Şoseaua Vrancei. Astfel, pe DN 2 D, în afara comunei Tulnici, Silviu-Emil P., 47 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea un autotractor, pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un parapet. Apoi, acesta s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a sensului de mers. Autotractorul era încărcat cu material lemnos. Lemnele s-au răsturnat pe partea carosabilă, traficul fiind blocat în totalitate mai bine de o oră. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto. În comuna Vidra, Ionel C., 44 ani, din localitate, aflat la volanul unui autoturism marca VW a pierdut contolul direcţiei  şi a lovit un cap de pod. Accidentul a avut loc la intersecţia unui drum judeţean cu DN 2D, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a lui Ion P., 21 ani, şi rănirea uşoară a  Florentinei L., 15 ani, ambii din localitate, pasageri în autoturism. Aceste incidente au avut loc chiar dacă oamenii legii au organizat vineri şi sambătă o amplă acţiune pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive sau a depăşirilor neregulamnetare. În doar 48 de ore, poliţiştii de la rutier au aplicat sancţiuni în valoare de 32.565 de lei. Cele mai multe amenzi, 188, au fost aplicate vitezomanilor. Şase dintre ei au rămas şi fără permis de conducere. În cadrul raziilor au fost înctomite mai multe dosare penale. Astfel, în comuna Goleşti, Cătălin Ş,, 27 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul VW Golf. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. La Adjud, Vladimir B., 50 ani, din comuna băcăuană Orbeni, conducea un  Renault fără a poseda permis de conducere. În comuna Suraia, poliţiştii l-au prins pe Ion H., 32 ani, din localitate, în timp ce conducea un Opel având o concentraţie de alcool de 0,55 mg/l. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.