Educație

Ataşament!!! Ghidul candidatului în format electronic

Ziarul de Vrancea
3 iun 2013 1922 vizualizări
Inspectoratul Şcolar Judeţean a publicat Ghidul candidatului 2013. Potrivit acestuia, pentru anul şcolar 2013 - 2014 au fost aprobate pentru învăţământul liceal, clasa a IX-a, 3.444 locuri, din care 3.136 locuri la învăţământul de zi şi 308 la învăţământul seral şi frecvenţă redusă.

Concurenţa cea mai acerbă se anunţă la Colegiul Naţional Unirea, profil real – specializarea ştiinţele naturii, unde ultima medie de admitere de anul trecut a fost 9,65, precum şi la matematică-informatică unde ultimul intrat din 2012 a avut media 9,25. Anul acesta au fost stabilite 26 de centre de înscriere pentru elevii vranceni, iar centrul special de înscriere pentru candidaţii proveniţi din alte judeţe se află la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” din Focşani. De asemenea, centrul special de înscriere pentru admiterea în învăţământul seral şi frecvenţă redusă este la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”. Prima etapă de admitere în învăţământul liceal de stat pentru candidaţii din seria curentă, precum şi pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2013-2014 se desfăşoară în perioada 5-9 iulie, timp în care se completează opţiunile în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţi. Cererile candidaţilor rromi care solicită locuri rezervate se depun la IŞJ până  pe 21 iunie la ora 16,00, urmand ca pe 10 iulie să se realizeze în şedinţă publică repartizarea candidaţilor. (M. V.)
În ataşament găsiţi Ghidul candidatului în format electronic, acesta conţinand toate informaţiile necesare admiterii la liceu.

VEZI ATASAMENTUL!!!


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.