Educație

Liceeni şi-au luat adio de la anii de liceu

Ziarul de Vrancea
31 mai 2013 1808 vizualizări
Ieri a fost ultima zi de liceu pentru absolvenţii acestui an, iar promoţiile 2009 - 2013 şi-au luat rămas bun de la profesori în cadru festiv.

Elevii clasei a XII-a de la Colegiul Naţional Cuza au fost premiaţi de profesori la Ateneul Popular şi s-au fotografiat în Piaţa Unirii îmbrăcaţi în robe. Şefa de promoţie, Alexandra Micu, elevă a clasei a XII-a F, a primit trofeul “Şef de promoţie” 2013 de la directorul Marius Poll, apoi aceasta le-a înmanat “cheia succesului” elevelor Silvia Mihăilescu şi Maria Mănăilă de la clasa a XII-a A, ce finalizează anul şcolar cu zece pe linie.

Elevii clasei a 12-a A, premiaţi de directorul Marius Poll

“Transferul ştafetei s-a realizat anul acesta de la uman la real, aspect mai rar întalnit”, a spus Marius Poll care le-a urat succes în viaţa de student proaspeţilor absolvenţi. Fiecare clasă şi-a premiat apoi performerii, unul dintre aceştia, Vlad Tălmaciu, de la a XII-a A, primind un premiu de excelenţă pentru rezultatele obţinute de-a lungul anilor la olimpiadele de chimie. Şi absolvenţii Liceului Teoretic “Emil Botta” Adjud şi-au luat rămas bun de la profesori ieri, în cadrul festivităţii cheia succesului fiindu-i înmanată  lui Silviu Vlăduţ Munteanu, caştigătorul locului I la Olimpiada Internaţională de limbă, literatură şi spiritualitate romanească ce a avut loc la începutul săptămanii la Oradea. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.