Educație

Balul Primăverii la Liceul Sportiv

Ziarul de Vrancea
17 mai 2013 498 vizualizări
Cinci perechi s-au întrecut aseară la Teatrul Municipal Focşani pentru caştigarea titlului de Miss şi Mister Primăvara LPS 2013. Concurenţii au păşit, asemeni marilor vedete, pe covorul roşu la intrarea în Teatru, tema aleasă fiind “Decernarea premiilor Oscar”.

Prima ediţie a Balului Liceului cu Program Sportiv a fost organizată ca urmare a parteneriatului avut de liceul focşănean cu Colegiul Militar “Ştefan cel Mare” din Campulung Moldovenesc, reprezentanţii acestuia fiind invitaţi de onoare. Probele de foc au fost patru la număr: ţinută de zi, concurenţii putand ţinute asigurate de o casă de modă din Focşani, proba de perspicacitate, în cadrul căreia concurenţii au primit anumite cuvinte cu ajutorul cărora au făcut declaraţii de dragoste, proba de originalitate, ce a conţinut elemente muzicale şi de teatru, şi proba de seară. Balul a fost presărat cu moment artistice susţinute de elevii sportivi şi de invitaţi de la Liceului Pedagogic “Spiru Haret”. Titlurile de Miss şi Mister Primăvara LPS 2013 au fost caştigate de Ana Maria Drăghici şi Vlad Basarabescu, Miss şi Mister Popularitate au fost declaraţi Georgiana Dragu şi Valentin Mocanu, Miss şi Mister Originalitate – Alina Bogzeanu şi Alexandru Mănăilă, Miss şi Mister Spontaneitate – Ana Maria Maidan şi Robert Vlad, iar Miss şi Mister Eleganţă - Raluca Parlog şi Dragoş Bunea. Pe langă alte premii, Miss şi Mister au primit şi o statuetă, în ton cu tema balului. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.