Educație

ATASAMENT!!! Inspectoratul Şcolar a scos doar 86 de posturi şi catedre la titularizare

Ziarul de Vrancea
8 mai 2013 2292 vizualizări
86 de posturi şi catedre au fost scoase la titularizarizare în acest an în Vrancea. Deşi posturile neocupate sunt în număr de 700, numai 86 dintre acestea sunt titularizabile

Cele mai multe, 20, sunt de învăţători, la care se adaugă 9 posturi de profesor de educaţie fizică, 8 de educatoare, 7 posturi de profesor de limba engleză, 6 de limbă franceză, 9 de matematică şi altele. De precizat că niciunul dintre posturile de învăţător, educatoare, profesor de limbă engleză sau franceză nu se află în Focşani. Doar la matematică se află un post disponibil la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Elena Doamna”, restul fiind în mediul rural, la şcoli precum Ciorăşti, Sihlea, Bogheşti, Păuneşti, Slobozia Bradului, Tîmboieşti, Tănăsoaia. Pentru ocuparea unuia dintre acestea candidaţii trebuie să-şi depună dosarele la secretariatul Colegiului Naţional “Al. I. Cuza”, unic centru judeţean pentru examenul de titularizare, în perioada 8 – 17 mai, inclusiv absolvenţii din 2013. În perioada 22 – 24 mai candidaţii îşi validează înscrierea prin semnătură, iar pe 30 iulie participă la concursul de titularizare. Tot atunci se susţine concurs şi pentru ocuparea posturilor netitularizabile, în număr de 523 anul acesta. Contract pe perioadă determinată se oferă să încheie Liceul Sportiv cu un profesor de chimie şi unul de economie, Colegiul “Ion Mincu” caută un profesor cu specializarea construcţii şi lucrări publice,  Colegiile Cuza şi “Valeriu D. Cotea” precum şi Şcoala “Alexandru Vlahuţă” doresc profesori de educaţie fizică şi sport. Colegiile Cuza şi “Cotea” au mai scos la concurs pe perioadă determinată şi cate o catedră de limba romană. Alte 91 de posturi şi catedre sunt ocupate prin prelungirea contractelor individuale de muncă pentru anul şcolar următor în baza mediilor obţinute în 2011 şi 2012. Lista completă a catedrelor titularizabile şi a celor scoase la concurs pe perioadă determinată poate fi consultată în ataşament, pe portalul www.ziaruldevrancea.ro. (Mihaela VLĂDESCU)

VEZI ATASAMENTUL!!!


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.