Educație

Cadou de la Carrefour: Mihaela va pleca la Disneyland Paris

Raluca Manolache
25 apr 2013 1909 vizualizări
Copiii talentaţi la desen au fost premiaţi de hypermarketul Carrefour

Iepuraşul de Paşte a venit mai devreme pentru mai mulţi elevi talentaţi din Vrancea. Mihaela Săvulescu, elevă în clasa I la Şcoala “Ion Basgan” din Focşani, a caştigat ieri marele premiu al concursului  tradiţional de desene organizat de hipermarket-ul Carrefour: o excursie la  Disneyland Paris. Desenul de Paşte al fetiţei a fost extras caştigător astfel încat Mihaela Săvulescu urmează să plece împreună cu familia într-un loc de basm, unde îşi va putea întalni personajele preferate din desene animale. Vestea i-a fost dată ieri cand reprezentanţii hypermarketului au organizat o premiere pentru cei mai norocoşi copii, răsplătindu-i pe fiecare cu diverse premii şi diplome.  Locul II, constand într-un laptop, a fost caştigat de Andrei Jipianu, elev în clasa a IV a la Şcoala “Ion Basgan” din Focşani, în timp ce locul III a fost caştigat de Andreea Năstase, elevă în clasa a III-a din Năneşti. Aceasta a caştigat o bicicletă. Au mai fost acordate şi două menţiuni individuale pentru elevul Alexandru Baciu de la Şcoala “ Nicolae Iorga” din Focşani, care a caştigat un DVD player, şi pentru elevul Cezar Panaite de la Şcoala “Duiliu Zamfirescu” Focşani care a caştigat un mp4 player. Au mai fost acordate şi zece menţiuni colective ce au constat în  vouchere de 100 de lei valabile în magazinul Carrefour. „De două ori pe an copiii ne bucură cu desenele lor şi ne ajută să ne împodobim magazinele pentru sărbătoare. Pentru că înţelegem valoarea micilor artişti, Carrefour şi partenerii săi îi premiază astăzi (ieri n.r.) pe cei mai talentaţi şi norocoşi, în speranţa că la ediţia viitoare ne vor aminti, o dată în plus, de esenţa acestor sărbători de căpătâi ale creştinătăţii” a declarat Andreea Mihai, director marketing Carrefour Romania. La cea de-a XXIII-a ediţie, 27 de unităţi de învăţămant s-au înscris la concurs cu 9.000 de desene, în care copiii şi-au exprimat viziunea despre Iepuraşul de Paşte. Premiile concursului cu tema “Să descoperim cadourile iepuraşului de la Carrefour” au fost oferite de mai multe societăţi comerciale, hypermaketul fiind organizatorul evenimentului. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
dana, acum 3989 zile, 20 ore, 45 minute, 53 secunde
...ca nici nu au trecut pana ieri pe la toate scolile sa ia desenele... sau ieri le-or fi luat tocmai pentru ca se stabilise deja lista castigatorilor!!! offfff!!! pacat de copiii care chiar mai cred citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.