Educație

VIDEO!!! Interviu cu Primadona Focşaniului

Silvia Vrînceanu Nichita
21 apr 2013 2390 vizualizări
Soprana Mioara Manea Arvunescu, prim-solistă Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian” din București, a fost aplaudată la scenă deschisă sambătă seara, în cadrul galei “Opereta cântă şi dansează”, oferită oraşului natal Focşani, alături de colegii cântăreți, actori, coriști și dansatori.

Sala Teatrului a fost plină, iar la spectacol au participat atât părinţii reputatei artiste, fratele acesteia, cat şi rudele, finii şi prietenii de familie, care i-au umplut braţele de flori. Prin prezenţa scenică Mioara Manea Arvunescu a arătat că este o adevărată artistă, că aparţine cu adevărat scenei, iar spectacolele Teatrului de Operetă ar trebui să se mai găsească mai des pe afişele municipalului focşănean. În cei 25 de ani de carieră, soprana Mioara Manea a interpretat 27 de roluri principale de primadonă, însă, din păcate, a concertat doar de două ori în oraşul natal. Ziarul nostru vă oferă un interviu video cu Mioara Manea-Arvunescu, în care vorbește despre carieră, familie dar și cât de greu i-a fost să cânte la Focşani cu Teatrul Național de Operetă, dar și cât de mult își dorește să mai bucure publicul focșănean. Interviul se termină cu o întrebare dureroasă, la care ar trebui să răspundă autoritățile culturale ale orașului nostru. (Silvia Vrinceanu Nichita)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
pro manele, acum 4015 zile, 22 minute, 33 secunde
mai daniel, ce trupe de opereta vrei domnule, nu iti ajung trupele de manele din piata slutzita? doar nu vrei sa se plateasca din bani publici vreo trupa de teatru,?
Daniel, acum 4015 zile, 7 minute, 38 secunde
Poate nu ai ascultat interviul, ei au dat comision teatrului, nu ei au fost platiti de catre teatru.
, acum 4015 zile, 1 minut, 11 secunde
daca esti votalau ce pretentii mai ai,acum asculta manele pe bani publici
Daniel, acum 4014 zile, 22 ore, 53 minute, 28 secunde
Nu te pune cu pro..ii ca au mintea odihnita!
Daniel, acum 4015 zile, 32 minute, 45 secunde
Imi este rusine sa spun ca desi stau de 8 ani in Focsani nu am fost la teatru...asta pana sambata seara. Am fost fascinat de cat de mic si cochet este teatrul nostru. Dar, cel mai mult, cred ca m-am citeste integral
nicu, acum 4015 zile, 8 ore, 16 minute, 57 secunde
pai prima doamna a focsaniului nu este sotia prefectului? adica prefectoreasa? sau o baroneasa?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.