Educație

Info-Educaţie: Premiu special pentru Andreea Partenie la olimpiadă

Sorin Tudose
9 apr 2013 1787 vizualizări
Andreea Partenie, elevă în clasa a VI-a la Şcoala Păuneşti tocmai a reuşit o performanţă notabilă.

Copila a participat la faza naţională a Olimpiadei de Educaţie Tehnologică alături de alţi trei elevi din Vrancea, aceasta întorcandu-se de la Călăraşi cu un premiu special. Olimpiada a avut două probe, din care una teoretică, scrisă şi una practică unde Andreea a realizat un produs din fibre textile cu care a reuşit să dea gata juriul de la olimpiadă. “Andreea a reuşit prin acest premiu să crească prestigiul şcolii noastre pentru că nu e puţin lucru să participi la faza naţională a unei competiţii şi să te întorci de acolo caştigător. Andreea a obţinut un punctaj mare la proba teoretică, dar cred că mulţumită probei practice a reuşit să caştige acest premiu, ocazie cu care o felicităm”, ne-a spus Lidia Partenie, profesorul îndrumător al Andreei. (S. TUDOSE)

Campanie umanitară organizată de Lidl

Vrancenii care îşi fac cumpărăturile la Lidl pană la 1 iunie pot participa la o campanie umanitară desfăşurată de supermarket la nivel naţional în parteneriat cu organizaţia “Salvaţi Copiii”. Lidl organizează cea de-a treia ediţie a campaniei umanitare “Zâmbet de copil”. Prin intermediul acestei campanii, Lidl îşi propune colectarea fondurilor necesare pentru oferirea meselor zilnice copiilor defavorizaţi din România. La fel ca în anii precedenţi donaţiile se pot face în urnele special amenajate în dreptul fiecărei case de marcat. Sumele astfel obţinute vor fi direcţionate către organizaţia menţionată mai sus şi vor fi utilizate pentru asigurarea hranei zilnice pentru copiii care participă la programele desfăşurate în centrele educaţionale ale organizaţiei. “Fondurile strânse au crescut cu fiecare acţiune şi acest lucru ne face să devenim tot mai încrezători în dorinţa clienţilor şi angajaţilor de a oferi o masă zilnică unor copii din centrele organizaţiei «Salvaţi Copiii». Dorim să le mulţumim, pe această cale, tuturor celor care au fost sensibilizaţi de scopul acestui proiect şi care au înţeles cât de importantă este investiţia în copii”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl România. (S. TUDOSE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Cosmy de la Paunesti holding Resorts, acum 4004 zile, 16 ore, 42 minute, 27 secunde
Extrem de utila iinformatia pentru acei ce cred ca scoala nu mai e optiune,si ajung a face naveta intre sat si oras doar pentru a lustrui clantele in asazisul liceu unde majoritatea sunt niste pasaroi citeste integral
parinte, acum 4004 zile, 18 ore, 2 minute, 36 secunde
felicitari Andreea!! felicitari parintilor succes in continuare.sa te mobilizezi pt anii urmatori.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.