Educație

Premiul I la un concurs naţional pentru elevii din Soveja

Ziarul de Vrancea
4 apr 2013 1292 vizualizări
Elevii Şcolii „Simion Mehedinţi” Soveja au caştigat premiul I la Concursul Naţional „În satul lui Nică...” ce a avut loc la Neamţ. Iniţiat de Şcoala 3 Tg. Neamţ – Humuleşti, concursul a atras 36 de formaţii şcolare, printre care şi cea a şcolii sovejene.

Echipa de teatru a Cenaclului „Flori de munte” a Şcolii Soveja a participat la competiţie cu filmul - spectacol „Un copil numit Nică…”, pregătit de elevii clasei a III-a şi elevi ai claselor V-VII, apreciaţi pentru interpretare cu premiul I. „Concursul, cât şi restul activităţilor din cadrul Zilelor şcolii humuleştene, au fost un bun prilej pentru toţi participanţii de a redescoperi opera marelui povestitor, satul copilăriei – Humuleşti - ca spaţiu al memoriei colective ce poartă însemnele amintirilor bine conservate în Casa memorială, în Colecţia particulară anexată casei”, transmite profesorul Constantin Macarie de la Şcoala Soveja. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nu il zic, acum 4021 zile, 21 ore, 47 minute, 5 secunde
si eu am jucat in film
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.