Educație

Info-educaţie:Manager atestat cu premiu la Colegiului Economic

Ziarul de Vrancea
31 mar 2013 1135 vizualizări
Mădălina Stan, elevă a Colegiului Economic “Mihail Kogălniceanu” Focşani, clasa a X-a A, a obţinut premiul I la Concursul Naţional „Eu sunt propriul meu manager”, organizat la Galaţi, în perioada 29-31martie 2013.

Eleva a fost pregătită de profesoarele Sonica Dărmănescu şi Mariana Badeaon. “Concursul, aflat la a doua ediţie şi avizat de MECTS, este o competiţie tehnico-ştiinţifică ce urmăreşte să ofere elevilor interesaţi de obţinerea unor performanţe ridicate în studiul educaţiei antreprenoriale, contabilităţii, finanţelor şi fiscalităţii, economiei şi marketingului un cadru adecvat şi propice de evaluare şi informare”, spun oficialii Colegiului “M. Kogălniceanu”. (M. V.)

Acţiune umanitară la Şcoala7

Elevii Şcolii 7 dau dovadă de mărinimie în postul Paştelui şi au contribuit fiecare după puteri la strangerea unor alimente ce vor fi donate tinerilor ocrotiţi în Centrul “Sfanta Maria” din Goleşti. “Produsele, în majoritate alimente, dar şi rechizite şi jucării, vor fi transportate cel mai probabil luni (n.r. astăzi) la Goleşti”, a precizat directorul Şcolii 7, profesorul Marin Strapciuc. Acţiunea umanitară nu este singulară, elevii Şcolii 7 fiind implicaţi în luna decembrie într-o activitate similară pentru ajutorarea unei familii a cărei fetiţă suferă de tetrapareză spastică. (M. V.)

Atelier de creaţie al Palatului Copiilor la Promenada

Copii care frecventează cercurile Palatului Copiilor Focşani, dar şi cluburilor din Adjud şi Panciu vor fi astăzi la Promedana Mall de la ora 16,00, unde au pregătit un atelier de creaţie de desene şi artă textilă. În paralel are loc o expoziţie de lucrări de tapiserie şi desene, iar atmosfera va fi înveselită printr-un  program artistic. Activităţile sunt dedicate săptămanii “Să ştii mai multe, să fii mai bun!” care începe astăzi. (M. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.