Educație

Educatoarea Ana Maria Tătaru a murit în braţele soţului

Ziarul de Vrancea
26 mar 2013 12995 vizualizări
Durerea este cu atat mai mare cu cat educatoarea de 36 de ani era mamă a două fetiţe de 4 şi 7 ani

Grădiniţa 1 din Focşani se află în doliu de ieri după ce educatoarea Ana Maria Tătaru a murit la nici 36 de ani. Aceasta suferea de o boală cumplită descoperită prea tarziu pentru a mai fi tratată. Din cauza stării de sănătate educatoarea a intrat în concediu medical din toamnă, însă îşi dorea foarte mult să revină cat mai repede în activitate, pregătindu-se ca în luna aprilie să susţină ultima inspecţie pentru obţinerea gradului  didactic I. Urma un tratament şi spera că se va vindeca, însă în urmă cu două zile s-a simţit rău şi a fost dusă la Spitalul  Militar şi apoi la Spitalul Judeţean unde a fost internată în secţia de terapie intensivă. S-a stins însă ieri dimineaţă în braţele soţului. Durerea este cu atat mai mare cu cat educatoarea era mamă a două fetiţe de 4 şi 7 ani, cea mică fiind înscrisă chiar la grădiniţa la care mama sa era cadru didactic. “Era una dintre cele mai bune şi apreciate educatoare”, ne-a spus directoarea Grădiniţei 1, Mariana Călin.


Cadrele Grădiniţei 1 au amenajat un colţ în holul unităţii de învăţămant unde au aprins lumanări şi au pus flori în amintirea Anei Maria Tătaru. Înmormantarea va avea loc la sfarşitul săptămanii, în localitatea natală Fitioneşti. Dumnezeu să o odihnească în pace! (Z. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Anca Ilie, acum 4037 zile, 22 ore, 40 minute, 32 secunde
Dumnezeu sa te ierte,Ana!Prea tanara ai plecat dintre noi.Ai grija de fetitele tale de acolo de sus! Condoleante familiei!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.