Educație

Festival concurs de poezie pentru amatori la Adjud

Ziarul de Vrancea
26 mar 2013 1455 vizualizări
Casa de Cultură “Tudor Vornicu” din Adjud va fi gazda Festivalului Naţional de Poezie “Emil Botta”, aflat la a II-a ediţie, programat în perioada 18 - 19 mai 2013.

 La festival, care are caracter de concurs, pot participa autori care nu au depăşit varsta de 30 de ani, nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor şi nu au debutat editorial. Potrivit regulamentului, sunt acceptate minim 5 şi cel mult 10 poezii în cinci exemplare care trebuie trimise pe adresa Casei de Cultură “Tudor Vornicu” Adjud, strada Libertăţii, nr. 7, cod poştal 625100, cu menţiunea “Pentru Festivalul Concurs de Poezie “Emil Botta”. Lucrările se primesc pană la data de 1 mai 2013, iar în loc de semnătură acestea vor avea un motto ales de autor. Organizatorii cer în plic şi un CV al autorului şi anunţă că lucrările nu vor fi returnate, acestea intrand în patrimoniul concursului. Juriul va fi format din scriitori ai Uniunii Scriitorilor care vor acorda un premiul I în valoare de 500 lei, un premiul II în valoare de 300 lei şi un premiul III în valoare de 200 lei. Vor mai fi acordate premii ale unor reviste literare. Emil Botta  s-a născut pe 15 septembrie 1911 la Adjud  şi a fost poet, prozator dar şi actor. A decedat în 1977 la Bucureşti. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.